Om KarlskronaKanalen

Välkommen till KarlskronaKanalen!

KarlskronaKanalen är Karlskronas egen TV-kanal som sänder exklusivt för dig, 100% lokalt.

För att vi ska vara tillgängliga och nå ut till så många som möjligt har vi valt att distribuera våra sändningar och innehåll på flera sätt. Ute PÅ STAN, på WEBBEN och som kabel-tv i STADSNÄTET/KARLSKRONAPORTEN. Detta gör att KarlskronaKanalen når ut på platser där över 100 000 människor rör sig varje månad.

Här nedan kan du se var du hittar KarlskronaKanalen.
 
PÅ STAN I tv-skärmar hos våra kanalvärdar Wachtmeister Galleria, KHK Telenor Arena, NIVÅ, Lok&Motion, Turistbyrån, Castello Restaurang/Kulenovic Museum, BKC Telenor Arena, Waynes Coffee, Scandic Hotell och på Kallinge flygstation hos Blekingeflyg når KarlskronaKanalen ut till folk på stan.
 
STADSNÄTET/KARLSKRONAPORTEN KarlskronaKanalen distribueras ut som kabel-tv direkt hem till tv-soffan genom Affärsverkens Stadsnät/Karlskronaporten. Här kan du som är kabel-tv- ansluten till Affärsverkens Stadsnät och Karlskronaporten göra en vanlig kanalsökning och få in KarlskronKanalen fritt och gratis i din TV. Notera att vi har visa kodade betalsändningar som bara sänds via vår webb.
 
WEBBEN - www.karlskronakanalen.se På vår webb rullar dygnet runt våra ordinarie program och inslag varvat med livesändningar från bl a Karlskrona kommunfullmäktige. Här hittar du dessutom under fliken K PLAY alla våra inslag titta på när det passar dig.
 

 
INNEHÅLL & PROGRAM
KarlskronaKanalens målsättning är att ge den rörliga bilden av Karlskrona. I KarlskronaKanalen sänder vi flera nya inslag varje månad. Filmer om Karlskrona det gamla och det nya, Karlskronajournalen vårt nyhetsmagasin, reportage från föreningslivet, företagsreportage, ungdoms- & elevproduktioner från skolorna i Kommunen är andra exempel på innehåll du hittar här.
 
ANSLUTNING TILL STADSNÄTET & KARLSKRONAPORTEN
Vill du ha information om hur du ansluter din lägenhet, villa eller hyresfastighet till Stadsnätet och Karlskronaporten hänvisar vi till Affärsverken tel 0455-783 00.
 
Har du frågor om kanalens innehåll eller annonseringsmöjligheter, ring KarlskronaKanalen direkt på tel 0733-30 04 04 alt. maila till info@karlskronakanalen.se
 
KarlskronaKanalen är en fristående, privatägd samt helt religiöst och politiskt obunden tjänsteleverantör i Karlskrona Stadsnät/Karlskronaporten.
 
Hoppas att du också kommer att uppskatta vårt innehåll, hälsningar / KarlskronaKanalen